Tjänster

Tjänster

Sjölunds Ekonomibyrå erbjuder ett komplett utbud av ekonomitjänster
till företag som vill fokusera på sin kärnverksamhet. Oavsett i vilken fas och situation ditt företag befinner sig har vi en lösning för dig.

Sjölunds Ekonomibyrå erbjuder ett komplett utbud av ekonomitjänster
till företag som vill fokusera på sin kärnverksamhet. Oavsett i vilken fas och situation ditt företag befinner sig har vi en lösning för dig.

Med gedigen erfarenhet och bred kompetens inom ekonomi är vi en pålitlig partner som ger dig möjlighet att fokusera på det du gör bäst – att driva ditt företag. Vi finns nära till hands och kan backa upp med ett komplett ekonomiteam om och när du behöver.

rex-sigill-vi-arbetar-enligt

Här kan du läsa mer om
de tjänster vi erbjuder

För dig med behov av stöd och råd kring ditt företags ekonomi, erbjuder vi professionell och konfidentiell rådgivning. Anlita oss löpande eller i specifika situationer som exempelvis vid bolagsbildningar, investeringar, förvärv och avyttringar. Expertkompetens när du behöver.

För företag som vill ha hjälp att sammanfatta året och upprätta de dokument som krävs. Vi upprättar ditt företags bokslut och årsredovisning samt sköter kontakt med eventuell revisor. När allt är klart ser vi till att dokumenten skickas in till rätt instans i rätt tid.

För företagare och privatpersoner som vill ha hjälp med sin deklaration. Antingen med deklarationen i sin helhet eller endast med beräkning av vissa bilagor. Vi ombesörjer även att skicka in deklarationen till Skatteverket efter godkännande från dig.

För företag som saknar egen ekonomiavdelning och vill fokusera på sin kärnverksamhet. Vi hjälper dig med ditt företags löpande bokföring, fakturering och betalningar samt tar fram underlag för skatter och moms. Vi levererar rapporter enligt överenskommelse.

För företag som saknar en ekonomichef och behöver stöd med exempelvis bokslut, likviditetsprognoser och budgetarbete erbjuder vi möjligheten att hyra en ekonomichef. Passar också utmärkt mellan rekryteringar, då företaget saknar ekonomiansvarig på plats.

För företag som saknar en egen löneavdelning kan vi bistå med företagets lönehantering. Vi ser till att dina medarbetare får rätt lön i rätt tid. Vi har erfarenhet av och kunskap i de största löneprogrammen på marknaden och anpassar oss efter dina önskemål och behov.