Om oss

Sjölunds Ekonomibyrå AB erbjuder professionell företagsrådgivning och heltäckande ekonomitjänster till företag. Vi möter dig där du är. Nybörjare eller senior. Traditionell eller modern. Analog eller digital. Våra kunder har olika bolagsformer och befinner sig i olika faser i sitt företagande. Oavsett hur ditt behov ser ut, har vi en lösning för dig!

På Sjölunds Ekonomibyrå förenar vi det lilla företagets möjlighet till hög servicegrad, flexibilitet, personligt bemötande, kontinuitet och ansvarstagande, med den stora byråns breda utbud och höga kompetens.  

Våra hjärtan klappar lite extra för företag och företagare verksamma på landsbygden. Vi vill ge bästa möjliga förutsättningar och möjligheter för dem att bygga lönsamma och hållbara företag. Företagare på landsbygden är avgörande för att hela Sverige ska leva och utvecklas.

Vi vill skapa långsiktiga relationer med dig som kund. Därför är det vår ambition att allt vi gör ska skapa värde för dig. Värde i form av avlastning, struktur i ekonomin, tid över, kompetens eller råd från en erfaren person. Så att du kan fokusera på det du är bra på och brinner för – ditt företag.

Hos oss får du en personlig handläggare. En person som lär känna dig och ditt företag och tillsammans med dig tittar på dina behov och hur vi skulle kunna vara ett stöd. Alla medarbetare har tystnadsplikt. Att arbeta nära och förtroligt skapar trygghet och kontinuitet och uppskattas av såväl våra kunder som medarbetare.  

För att vara en attraktiv och proaktiv samarbetspartner vidareutbildar vi oss kontinuerligt och håller oss uppdaterade på branschnyheter och ändringar i lagar och regelverk. Våra redovisningskonsulter har lång erfarenhet och bred kompetens. Utöver det har vi tillgång till ett stort expertnätverk med exempelvis revisorer och jurister. Vi ser till att du alltid får bästa möjliga stöd utifrån det behov du har.

I dagsläget jobbar tio personer i företaget som har kontor i Färila, Funäsdalen och Hudiksvall. Merparten av våra kunder finns idag i mellersta Sverige, framför allt i Hälsingland och Härjedalen.                                                                                                           Ett digitalt arbetssätt gör att det idag inte finns någon begränsning i det geografiska läget.

Sjölunds Ekonomibyrå AB är ett familjeföretag som startades i Färila, Hälsingland. Företaget grundades av Lasse Sjölund i början av 1990-talet. 

Välkommen till oss!