Bokslut & Årsredovisning

Bokslut & Årsredovisning

När redovisningsåret är slut, så är det dags att sammanfatta året i ett bokslut. Vi hjälper dig gärna. Med vår erfarenhet och kompetens kan du vara trygg med att allt blir korrekt utfört samt inskickat till rätt instans i rätt tid.

När redovisningsåret är slut och alla verifikationer är bokförda är det dags att sammanfatta året i ett bokslut. Vi hjälper dig gärna. Med vår erfarenhet och kompetens kan du vara trygg med att allt blir korrekt utfört samt inskickat till rätt instans i rätt tid.

Bokslut
Vi hjälper både befintliga redovisningskunder och företag som själva sköter sin redovisning att göra bokslut. Om du önskar sköter vi även kontakten med eventuell revisor. När allt är klart och godkänt av dig ser vi till att samtliga dokument skickas in till rätt instans i rätt tid.
Vi går igenom ditt bokslut tillsammans med dig, där vi tittar på lämpliga förslag och åtgärder. Vi kan träffas fysiskt eller digitalt, beroende på vad som passar dig bäst.

Årsredovisning
För aktiebolag ska årsredovisningen lämnas in till Bolagsverket inom sju månader efter räkenskapsårets slut. För ekonomiska föreningar av mindre storlek ska årsredovisningen vara upprättad och klar vid eventuell förfrågan. Vi hjälper dig gärna med upprättandet av din årsredovisning.

Exempel på vad som ingår i vår Bokslut och Årsredovisningstjänst:

  • Månads- och delårsbokslut
  • Årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Inlämnande av handlingar till Skatteverket och Bolagsverket
  • Genomgång av bokslut och planering inför nästkommande år

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig med ditt företags bokslut och årsredovisning?


Kontakta oss

0651-209 90
info@sjolunds.com